неделя, 27 декември 2009 г.

Весели празници!

Бъдни вечер. Уютна обстановка, невероятна атмосфера. Цялото семейство се е събрало на празничната трапеза, отрупана с различни вкусни ястия. Настроението е на ниво, всички се смеем, разказваме си интересни истории от близкото и далечно минало. Това е Бъдни вечер!

А на следващия ден е вече Коледа. Събуждаш се и, някак като по навик, изтичваш до елхата, която, разбира се, е богато украсена, светеща, прекрасна. А подаръците - любимата част на всички, са там, грижливо подредени, така невинно подканящи да бъдат отворени. И, естествено, не са необходими никакви уговорки, защото преди още да преброиш до три и вече всичко е отворено - разкъсана опаковъчна хартия лети навсякъде из стаята, в единия ъгъл дрехите лежат захвърлени, в другия торбичката и картичката, а в ръцете си държиш най-мечтаният за теб подарък. Ето това е Коледата, която помня и която всячески се опитваме, аз и семейството ми, да запазим през годините. И, въпреки че вече не се пречислявам към децата, или поне не към най-малките, част от магията на Коледа за мен се губи, няма Дядо Коледа, няма вълнуващо очакване на подаръците, но, все пак, това е Коледа и тя задължително е вълшебна!


Пожелавам Ви да прекарате една незабравима Коледа, изпълнена само с положителни емоции, да я запомните и по-късно да я разказвате с усмивка на уста! О да, и да получите това, което сте искали :). Весела Коледа и щастлива Нова година!


lexX 

Няма коментари:

Публикуване на коментар